Over Ons

Altijd gezellig

In ons hotel voelt iedereen zich thuis. Ons restaurant/hotel is verdeeld in 3 sfeervolle ruimtes met een open verbinding met elkaar. Het meubilair is modern en zeer comfortabel.
Restaurant de Oude Hoeve

Ons terras heeft de beste ligging van heel Arcen. U zit midden op het raadhuisplein, het hart van Arcen. In onze Frans Nederlandse keuken werken we uitsluitend met verse producten! De prijsstelling is zeer vriendelijk te noemen. Wij zoeken onze leveranciers en producten het liefst dicht bij huis. Bij ons kunt u dus altijd terecht voor asperges en wild (seizoensgebonden), lokaal bier, blauwe bessen, lokale likeuren en nog veel meer.

Ons restaurant is dagelijks geopend.

U kunt aanschuiven voor ons uitgebreide ontbijtbuffet van 08.00u tot 10.00u.
U kunt bij ons lunchen van 11.00u tot 16.30u.
Het diner serveren wij vanaf 17.00u (op zondag vanaf 15.00u), u kunt binnen lopen tot 21.00u.
De sluitingstijd van de bar/restaurant is in de wintermaanden afhankelijk van de drukte. Voor meer informatie kunt u ons het beste bellen Tel: 077 473 2324

De smaak van A Tazza koffie is overal herkenbaar.

Wij zijn trots op ons merkkoffiebonen uit Italië: Costadoro. De Costadoro Koffiebonen zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit en leveren een uitstekende smaak voor een espresso en cappuccino. De Costadoro Koffiebonen zijn al diverse keren (3 x !) uitgeroepen tot de beste koffiebonen van Italië. Dit gebeurde tijdens een blindproeverij in Trieste waarbij alle grote topmerken uit Italië bij aanwezig zijn. Wanneer je dan als beste wordt uitgekozen, en tot 3 keer toe, dan mag je met recht spreken over de beste koffie uit Italië. De Costadoro wordt verkregen uit de beste oogsten en is geplukt door de beste plukkers waarbij onze brander zit gevestigd in Turijn.