Herfstmarkt

29 oktober van 11.00 tot 17.00 uur

Paasbrunch

Geniet van een uitgebreide Paasbrunch op 17 & 18 april 2022

Wij heten u van harte welkom op zondag 17 en maandag 18 april a.s. om samen met familie en vrienden, tussen 11:30 tot 14:00 te genieten van een uitgebreide Paasbrunch. (Hierdoor is ons Paasontbijt van 7:30 tot 9:30.)

Restaurant de Oude Hoeve presenteert voor u een groot assortiment van diverse koude gerechten, broodsoorten, salades en warme gerechten.

Alles wordt uitsluitend met verse ingrediënten voor uw bereid!

Prijs per persoon:
Vanaf 12 jaar € 29,50
Vanaf 6 jaar € 15,00
Tot 5 jaar €1,00 per levensjaar                                                                                                       

Met live-cooking

Reserveren is gewenst.
Dit kan online, per mail: info@hotelarcen.nl
of telefonisch: 077-4731210

Het buffet is inclusief gratis onbeperkt koffie, thee, vruchtensappen en zuiveldranken

Broodsoorten & beleg

* uitgebreid broodassortiment, met o.a. door de Oude Hoeve
vers afgebakken oerbroden, Paasstol
* 3 soorten beleg
* 2 soorten kaas
* Div. zoetwaren

Eierengerechten:

* gevulde eieren
* gekleurde eieren
* scrambled eggs

Koude gerechten & salades:

* Aardappelsalade
* Verse fruitsalade
* Huisgemaakte koude schotel
* Carpaccio truffel mayonaise rucola



* Diverse rauwkostsalades
* Pasta salade caprese
* Cocktailsaus
* Coburgerham met meloen

Soepen:

* gebonden en rijkelijk gevulde aspergesoep
* tomatensoep zoals grootmoeder hem maakt.

Vis:

* Gerookte vissoorten
* Makreel, forel en zalm
* Gepocheerde zalm

Warme gerechten:

* warme beenham met een honing mosterdsaus
* stukjes witvis in dillesaus
* kippenragout



* aardappel gratin
* kruidenrijst
* oosterse wokgroente
* varkenshaas saté

Live cooking

* biefstukreepjes met rode wijnsaus

Kinderbuffet:

* frietjes
* frikandellen
* bitterballen
* kipnuggets

Met mayo, curry/ketchup en appelmoes

Dessertbuffet:

* hangop met bosvruchten
* Bavarois
* warme pastel de nata
* Bastogne mousse
* Chocolade mouse
* slagroomsoesjes
* warme kersen
* Omelet siberienne